2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ε.Ο.Μ. – Τακτοποίηση Σωματείων, Νέος Αθλητικός Νόμος και Αναγνώριση Ε.Ο.Μ. από τη Γ.Γ.Α.

Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Τακτοποίηση Σωματείων, Νέος Αθλητικός Νόμος και Αναγνώριση Ε.Ο.Μ. από τη Γ.Γ.Α.».

2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ε.Ο.Μ. – Τακτοποίηση Σωματείων, Νέος Αθλητικός Νόμος και Αναγνώριση Ε.Ο.Μ. από τη Γ.Γ.Α.

Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Τακτοποίηση Σωματείων, Νέος Αθλητικός Νόμος και Αναγνώριση Ε.Ο.Μ. από τη Γ.Γ.Α.». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Μ. κ. Πατρώνης Άγγελος.

Τα Σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στο 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ε.Ο.Μ. με θέμα «Τακτοποίηση Σωματείων, Νέος Αθλητικός Νόμος και Αναγνώριση Ε.Ο.Μ. από τη Γ.Γ.Α.», παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ και την αποστείλετε στο e-mail της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), ώστε να σας αποσταλούν οι κωδικοί και ακριβείς οδηγίες για την συμμετοχή σας.

Ο κ. Πατρώνης Άγγελος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – υποψήφιος διδάκτωρ αθλητικού δικαίου του ΕΚΠΑ. Εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια με αντικείμενο το αθλητικό δίκαιο και Νομικός Σύμβουλος αθλητικών σωματείων και αθλητικών ομοσπονδιών. Έχει ήδη επιτύχει την αναγνώριση δύο Αθλητικών Ομοσπονδιών από την Γ.Γ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιταί – Π.Ο.Μ. και Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες – Π.Ο.Σ.Δ.).