ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

"Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ"

Ποιοι Είμαστε

Η Ε.Ο.Μ. είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Greek Federation of Mixed Martial Arts – GRMMAF) με αριθμό μητρώου 867 και πρεσβεύει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως, με περίπου 449 εκατομμύρια υποστηρικτές.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του ΜΜΑ σε όλα τα επίπεδα, από τον απλό ασκούμενο μέχρι τον πρωταθλητή. Απευθυνόμαστε σε σωματεία, προπονητές και φορείς του αθλητισμού που έχουν κοινό σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το ΜΜΑ λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει σαν δυναμικό σπορ τόσο σωματικά όσο και πνευματικά έχει την ανάγκη να αναπτυχθεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να είναι προσιτό για κάθε αθλητή αγωνιστικού ή μη επιπέδου.

Η Ε.Ο.Μ. βοηθάει τα Σωματεία μέλη της να οργανώνονται και να ολοκληρώνουν τις διαδικασίες που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύμφωνα με τους εκάστοτε αθλητικούς νόμους, ακολουθώντας μια κοινή δομή και λειτουργία.

Όραμά μας είναι το ΜΜΑ να γίνει το νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και η προσπάθειά μας να αποτελέσει αρωγό για την Ολυμπιακή Αναγνώριση του αθλήματος στο μέλλον.