3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο – Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων

Ανακοίνωση 3ου Διαδικτυακού Σεμιναρίου

3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο – Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων

Το 3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κ. Κύλας Αθανάσιος.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στο 3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ε.Ο.Μ. με θέμα «Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων», παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ και την αποστείλετε στο e-mail της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), ώστε να σας αποσταλούν οι κωδικοί και ακριβείς οδηγίες για την συμμετοχή σας.

Ο κ. Κύλας Αθανάσιος είναι Πανελλήνιος Πρωταθλητής Kick Boxing σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες κιλών, Μεσογειακός Πρωταθλητής WAKO και Παγκόσμιος Πρωταθλητής World Profi, με επαγγελματικό ρεκόρ: 20-4-0 (νίκες-ήττες-ισοπαλίες) και 9 Knock Out. Πανελληνιονίκης επί σειρά ετών στο Wu Shu Kung Fu και με σημαντικές Πανελλήνιες διακρίσεις στην Πυγμαχία, Α’ και Β’ κατηγορία. Τέλος, είναι αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα αθλήματα του Kick Boxing και Wu Shu Kung Fu.