3ο Greek MMA Festival 2022 από την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοινώνει την διεξαγωγή του 3ου κατά σειράGreek MMA Festival, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης.

3ο Greek MMA Festival 2022 από την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοινώνει την διεξαγωγή του 3ου κατά σειρά Greek MMA Festival, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης.

Η εν λόγω διοργάνωση είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην κατηγορία Δ1 (Striking MMA) και θα περιλαμβάνει αγώνες επιδείξεων όρθιας μάχης για τους αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Θα υπάρχει διαβάθμιση επιπέδων (Γ’, Β’ και Α’), ενώ οι αθλητές θα μπορούν να συμμετέχουν και στην κατηγορία Duo Drills (τεχνικές επίδειξης με περιορισμένη επαφή). O εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί περιλαμβάνει γάντια πυκνότητας 10oz και θα ακολουθηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας για την εκάστοτε κατηγορία. Στο 3ο Greek MMA Festival θα εγκαινιαστεί το καινούργιο Ring της Ε.Ο.Μ. καθώς θα χρησιμοποιηθεί και αγωνιστικός χώρος Τατάμι.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η επίσημη προκήρυξη της διοργάνωσης με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι!