5ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ε.Ο.Μ. – ΜΜΑ και Πάλαισμα

Το 5ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «ΜΜΑ και Πάλαισμα».

5ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ε.Ο.Μ. – ΜΜΑ και Πάλαισμα

Το 5ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «ΜΜΑ και Πάλαισμα». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κ. Krvavac Samouel.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στο 5ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ε.Ο.Μ. με θέμα «ΜΜΑ και Πάλαισμα», παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ και την αποστείλετε στο e-mail της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), ώστε να σας αποσταλούν οι κωδικοί και ακριβείς οδηγίες για την συμμετοχή σας.

Ο κ. Krvavac Samouel είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής BJJ No Gi (California 2018) και 2 φορές Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής BJJ Gi στην κατηγορία των Μαύρων Ζωνών. Πρωταθλητής IBJJF Open και Abu Dhabi Trials επί σειρά ετών και νικητής στα Submissionism, Real Grappling Super Fight Bulgaria και Samurai Cup, Geneva. Τέλος, είναι αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στo άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu και προπονητής έγχρωμων ζωνών και αγωνιστικών αθλητών.