Άκρως Επιτυχημένο το 3ο MMA Sparring 2023 από την Ε.Ο.Μ.

Την ημέρα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε από την Ε.Ο.Μ. με απόλυτη επιτυχία το 3ο κατά σειρά MMA Sparring για το 2023.

Άκρως Επιτυχημένο το 3ο MMA Sparring 2023 από την Ε.Ο.Μ.

Την ημέρα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με απόλυτη επιτυχία το 3ο κατά σειρά MMA Sparring για το 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του σωματείου – μέλους της Ε.Ο.Μ. «Α.Ο. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ» στον Ασπρόπυργο με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών. Τα πρόγραμμα περιλάμβανε επίσημους αγώνες προσομοίωσης (sparring) στα στυλ του MMA, Striking MMA και Grappling MMA για τους αθλητές όλων των ηλικιών, καθώς επίσης και αγώνες επίδειξης με το στυλ του Duo Drills για τους πιο αρχάριους αθλητές.

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη που υπάρχει στο άθλημα του ΜΜΑ από την Ομοσπονδία, αποτελεί η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή σωματείων και αθλητών από επαρχιακές πόλεις της χώρας (Χίος, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Λαμία, Καλαμάτα, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο κλπ).

Η διοίκηση της Ε.Ο.Μ. ευχαριστεί θερμά όλους του αθλητές, προπονητές, συνοδούς και φίλους του αθλήματος για την άψογη παρουσία τους, καθώς επίσης και τους δασκάλους Πολατίδη Γιάγκο και Καρμίρη Παναγιώτη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και την άρτια συνεργασία που υπήρχε για μια ακόμα φορά, καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας και διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Πολύ σύντομα ακολουθεί η επόμενη επίσημη διοργάνωση της Ε.Ο.Μ. Μείνετε συντονισμένοι!