Απόκτηση νέου Ring υψηλών προδιαγραφών για την Ε.Ο.Μ.

Έχοντας ήδη στην κατοχή της ένα από τα καλύτερα ΜΜΑ Ring της Ευρώπης, εμπλουτίζει τον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό με ένα νέο σύγχρονο Ring υψηλών προδιαγραφών.

Απόκτηση νέου Ring υψηλών προδιαγραφών για την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών συνεχίζει να αναβαθμίζει συνεχώς τον εξοπλισμό της προκειμένου να καλύψει τις όλο ένα και αυξανόμενες ανάγκες των μελών της. Έχοντας ήδη στην κατοχή της ένα από τα καλύτερα ΜΜΑ Ring της Ευρώπης, εμπλουτίζει τον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό με ένα νέο σύγχρονο Ring υψηλών προδιαγραφών.

Το εν λόγω Ring αποκτήθηκε από την Ε.Ο.Μ. με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της κατηγορίας Δ1 (Striking MMA) καθώς και με την ιδιαίτερη τροποποίηση στην οποία θα υποβληθεί, θα χρησιμοποιηθεί και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες (Α, Β, Γ, Δ2 και Duo Drills) μαζί με το MMA Ring για τις μεγάλες επερχόμενες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Το Ring θα διατίθεται προς χρήση από όλα τα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. προκειμένου να καλυφθούν και οι ανάγκες των εγχώριων διοργανώσεων ανά την Ελλάδα.

Το νέο Ring της Ε.Ο.Μ. θα εγκαινιαστεί στην επόμενη διοργάνωση, στις 27 Μαρτίου 2022 στην Πεντέλη όπου θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην κατηγορία Δ1 (Striking MMA). Η Ε.Ο.Μ. συνεχίζει με σταθερά και ουσιαστικά βήματα να ενισχύει και να προωθεί την ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!