Απόκτηση του ιστορικού ΜΜΑ Ring του “GFC” από την Ε.Ο.Μ.

Στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε η Ε.Ο.Μ. συνεχίζει και επενδύει, προσθέτοντας στον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ΜΜΑ Ring στην Ελλάδα.

Απόκτηση του ιστορικού ΜΜΑ Ring του “GFC” από την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών μέσα σε γιορτινό κλίμα εξακολουθεί να επεκτείνει τις δράσεις της. Στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε η Ε.Ο.Μ. συνεχίζει και επενδύει, προσθέτοντας στον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ΜΜΑ Ring στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το ΜΜΑ Ring της διοργάνωσης «GFC» (Greek Fighting Championship) που έχει αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις ΜΜΑ στην Ελλάδα. Ένα ΜΜΑ Ring χωρητικότητας 120 τ.μ. που έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους θρύλους του αθλήματος του ΜΜΑ, έχοντας αποτελέσει αγωνιστικό χώρο στο UFC του Λονδίνου.

Το εν λόγω ΜΜΑ Ring αποτελεί έναν από τους λίγους αγωνιστικούς χώρους που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές του UFC παγκοσμίως και θα βρίσκεται από εδώ και εις το εξής στο δυναμικό της Ε.Ο.Μ., διαθέσιμο προς χρήση από όλα τα Σωματεία μέλη της για αγωνιστικές δράσεις, σεμινάρια, διοργανώσεις κλπ.

Ο Πρόεδρος, κ. Μπάρκας Αθανάσιος δήλωσε:

«Είναι σπουδαίο που καταφέραμε ύστερα από αρκετή μελέτη και πολλές προσπάθειες να εντάξουμε εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών του UFC στο υλικοτεχνικό δυναμικό της Ομοσπονδίας μας. Με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, πρωταρχικό μέλημα της Ε.Ο.Μ. είναι να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξοπλισμού, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί από κάθε Σωματείο μέλος της σε ολόκληρη την Ελλάδα!»

Ακολουθεί σχετικό video με την παρουσίαση του ΜΜΑ Ring.