Διαδικτυακή Προπόνηση Ενδυνάμωσης από την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο Διαδικτυακών Προπονήσεων Ενδυνάμωσης για το 2021.

Διαδικτυακή Προπόνηση Ενδυνάμωσης από την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο Διαδικτυακών Προπονήσεων Ενδυνάμωσης για το 2021. Πιο αναλυτικά από αυτή την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 (20:00 μ.μ.) και κάθε 5η εβδομάδα εισάγεται και καθιερώνεται στο πρόγραμμα των Διαδικτυακών Προπονήσεων και η προπόνηση Ενδυνάμωσης. Η μυϊκή ενδυνάμωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής καθημερινότητας ενός μαχητή και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα της Ε.Ο.Μ. Εισηγητής αυτού του κύκλου προπονήσεων θα είναι ο κ. Μινωτάκης Μιχαήλ, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Σχολή Ικάρων.

Οι Διαδικτυακές Προπονήσεις της Ε.Ο.Μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές και αθλητές που ανήκουν σε σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. Θα αποσταλεί προσωπικό e-mail σε όλα τα σωματεία μέλη με τους κωδικούς της Διαδικτυακής Προπόνησης.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!