Ενίσχυση Πυρόπληκτων από την Ε.Ο.Μ.

Για μια ακόμα χρονιά η χώρα μας βιώνει τραγικές καταστροφές λόγω των πυρκαγιών που «καταπίνουν» κυριολεκτικά έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική, αλλά και πολλά ακόμα μέρη της Ελλάδας.

Ενίσχυση Πυρόπληκτων από την Ε.Ο.Μ.

Για μια ακόμα χρονιά η χώρα μας βιώνει τραγικές καταστροφές λόγω των πυρκαγιών που «καταπίνουν» κυριολεκτικά έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική, αλλά και πολλά ακόμα μέρη της Ελλάδας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών για μια ακόμα φορά δεν μένει άπραγη στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι συμπολίτες μας και βρίσκεται στο πλάι τους με όποιον τρόπο μπορεί. Φέτος, ο πύρινος εφιάλτης στο μέτωπο της Πεντέλης βρίσκεται κοντά στην περιοχή που είναι η έδρα της Ομοσπονδίας μας.

Για τον παραπάνω λόγω, σε έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μ. που συγκλήθηκε με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές, αποφασίστηκε όπως και πέρυσι η καταβολή του συνολικού χρηματικού ποσού που προοριζόταν για την διεξαγωγή των καλοκαιρινών δράσεων της Ομοσπονδίας, να προσκομιστεί στους πληγέντες με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Επιπλέον, το σωματείο μέλος της Ε.Ο.Μ. με επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ» που βρίσκεται στη οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 1 & Λ. Πηγής στα Μελίσσια Αττικής, ανοίγει της πόρτες του για να φιλοξενήσει οποιονδήποτε συνάνθρωπο από τις κοντινές περιοχές έχει εγκαταλείψει το σπίτι του λόγω της πυρκαγιάς και βρίσκεται σε ανάγκη.

Καλούμε όποιον μπορεί να συνδράμει στην προσπάθειά μας για συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης, με τα παρακάτω να είναι τα πιο αναγκαία:

Ζυμαρικά, Όσπρια, Αλεύρι, Γάλα εβαπορέ, Γάλα σε σκόνη, Παξιμάδια, Λάδι, Κονσέρβες, Δημητριακά, Φαρμακευτικά Προϊόντα και Είδη Προσωπικής Υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμα κλπ).

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας (Γράμμου 1, Μελίσσια 15127). Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε στα τηλέφωνα: 6973820982 / 6970358438 / 210-8040223 προκειμένου να γίνει η απολαβή των ειδών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα να παραδοθούν δια ζώσης τα προϊόντα στα γραφεία της Ε.Ο.Μ. μπορεί να αποσταλεί παραγγελία μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών (e-food, wolt κλπ). Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. στους πληγέντες Δήμους για την διανομή τους.

Είμαστε όλοι μαζί δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη!