Ενίσχυση Πυρόπληκτων από την Ε.Ο.Μ.

Σε αυτές τις στιγμές ανείπωτης τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας λόγω των φονικών πυρκαγιών, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Πιο αναλυτικά, σε έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μ. που συγκλήθηκε με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν πολλές περιοχές της Ελλάδας, αποφασίστηκε  η […]

Ενίσχυση Πυρόπληκτων από την Ε.Ο.Μ.

Σε αυτές τις στιγμές ανείπωτης τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας λόγω των φονικών πυρκαγιών, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Πιο αναλυτικά, σε έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μ. που συγκλήθηκε με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν πολλές περιοχές της Ελλάδας, αποφασίστηκε  η αναβολή όλων των δράσεων της Ομοσπονδίας για το Μήνα Αύγουστο (συμπεριλαμβανομένου και του MMA Summer Camp 2021), προκειμένου ότι χρηματικό ποσό προοριζόταν για την διεξαγωγή των δράσεων να προσκομιστεί στους πληγέντες με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Ε.Ο.Μ. καθοδηγούμενη από τον έμπιστο φορέα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» (Ε.Ε.Σ.) κάνει επίσης έκκληση για στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας με δύο τρόπους:

  • Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης:

Ζυμαρικά, Όσπρια, Αλεύρι, Γάλα εβαπορέ, Γάλα σε σκόνη, Παξιμάδια, Λάδι, Κονσέρβες, Δημητριακά και Είδη Προσωπικής Υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμα κλπ).

  • Οικονομική Ενίσχυση:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη “Πυρκαγιά”.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας (Γράμμου 1, Μελίσσια 15127). Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε στα τηλέφωνα: 6973820982 / 6970358438 / 210-8040223 προκειμένου να γίνει η απολαβή των ειδών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα να παραδοθούν δια ζώσης τα προϊόντα στα γραφεία της Ε.Ο.Μ. μπορεί να αποσταλεί παραγγελία μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών (e-food, wolt κλπ). Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν από το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. στα σημεία συγκέντρωσης ειδών του Ε.Ε.Σ. στον Κολωνό.

Το μήνυμα του Προέδρου, κ. Μπάρκα Αθανάσιου:  

«Η χώρας μας δοκιμάζεται για μια ακόμη φορά από βιβλικές καταστροφές και η ο πύρινος εφιάλτης δεν κάνει διακρίσεις. Οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ και θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους έμπρακτα. Το κάλεσμα για βοήθεια και συμπαράσταση είναι μεγάλο και μόνο με αλληλεγγύη και σεβασμό θα υπάρξει ουσιαστικό έργο. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από την ανθρωπιά και η εθελοντική δράση της Ε.Ο.Μ. το αποδεικνύει περίτρανα κάθε φορά!»