Επίσημη Προκήρυξη 3ου GREEK MMA FESTIVAL 2022

Ύστερα από την ανακοίνωση διεξαγωγής του 3ου κατά σειρά GREEK MMA FESTIVAL από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών, σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση.

Επίσημη Προκήρυξη 3ου GREEK MMA FESTIVAL 2022

Αγαπητά σωματεία, αθλητές, γονείς, φίλες και φίλοι,

Ύστερα από την ανακοίνωση διεξαγωγής του 3ου κατά σειράGREEK MMA FESTIVAL από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών, σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση.

Πιο αναλυτικά το 3ο Greek MMA Festival 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 5, Νέα Πεντέλη 15236 (για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Την αναλυτική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Την ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (θα την βρείτε εδώ) θα πρέπει να αποστείλουν τα Σωματεία προσεκτικά συμπληρωμένη μέσω email (info@grmmaf.gr) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ημέρα της διοργάνωσης:

  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ (για την αίτηση πατήστε εδώ).
  • ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ)η οποία θα είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αθλητή ή τον γονέα/κηδεμόνα του.
  • Τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τη δεδομένη στιγμή.

Τέλος, τους επίσημους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ της Ε.Ο.Μ. για όλες την κατηγορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Προς διευκόλυνση των Σωματείων και για την αποφυγή κολλημάτων σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την συμμετοχή στην διοργάνωση, όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αποσταλεί και στο email  των Σωματείων μελών της Ε.Ο.Μ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!