Επίσημη Προκήρυξη 3ου ΜΜA Sparring 2023

Το 3ο ΜΜΑ Sparring της E.O.M. θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του σωματείου Α.Ο. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ «ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ»

Επίσημη Προκήρυξη 3ου ΜΜA Sparring 2023

Αγαπητά σωματεία, αθλητές, γονείς, φίλες και φίλοι,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF) συνεχίζει τον επίσημο θεσμό διοργανώσεων ΜΜΑ Sparring για αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου. Το πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης αποτελεί μια πλήρη προσομοίωση επίσημης αγωνιστικής ημερίδας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους  προπονητές και τους αθλητές (αρχάριους και προχωρημένους) περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Ύστερα λοιπόν, από την άρτια διεξαγωγή των πρώτων δύο MMA Sparring, ακολουθεί το τρίτο κατά σειρά επίσημο MMA Sparring της Ε.Ο.Μ. που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πιο αναλυτικά, θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του σωματείου Α.Ο. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ «ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ», Ασπρόπυργος Νίκης 16, Γερμανικά 19300 (για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Την αναλυτική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας SMOOTHCOMP και όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω αυτής (πατώντας εδώ) το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής SMOOTHCOMP μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ημέρα της διοργάνωσης:

  • ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ)η οποία θα είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αθλητή ή τον γονέα/κηδεμόνα του.

Τέλος, τους επίσημους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ της Ε.Ο.Μ. για όλες την κατηγορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Προς διευκόλυνση των Σωματείων και για την αποφυγή κολλημάτων σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την συμμετοχή στην διοργάνωση, όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αποσταλεί και στο email  των Σωματείων μελών της Ε.Ο.Μ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!