Επίσημη Προκήρυξη ΜΜA Sparring Κρήτη 2023

H Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών εγκαινιάζει έναν νέο επίσημο θεσμό διοργανώσεων για αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου

Επίσημη Προκήρυξη ΜΜA Sparring Κρήτη 2023

Αγαπητά σωματεία, αθλητές, γονείς, φίλες και φίλοι,

η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών εγκαινιάζει έναν νέο επίσημο θεσμό διοργανώσεων για αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου. Τα ΜΜΑ Sparring της Ε.Ο.Μ. θα λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα και έχουν ως σκοπό την ολοένα και μεγαλύτερη εξοικείωση των αθλητών με την αγωνιστική δραστηριότητα του αθλήματος. Το πλαίσιο των συγκεκριμένων διοργανώσεων αποτελεί μια πλήρη προσομοίωση επίσημης αγωνιστικής ημερίδας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους  προπονητές και τους αθλητές (αρχάριους και προχωρημένους) περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Το πρώτο επίσημο MMA Sparring της Ε.Ο.Μ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στο νησί της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΑΥΡΟΙ ΤΑΥΡΟΙ», Βλυχάδας Κάτω Γούβες, Ηράκλειο Κρήτης 700 14 (για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Την αναλυτική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας SMOOTHCOMP και όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω αυτής (πατώντας εδώ) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής SMOOTHCOMP μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ημέρα της διοργάνωσης:

  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ (για την αίτηση πατήστε εδώ).
  • ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ)η οποία θα είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αθλητή ή τον γονέα/κηδεμόνα του.

Τέλος, τους επίσημους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ της Ε.Ο.Μ. για όλες την κατηγορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Προς διευκόλυνση των Σωματείων και για την αποφυγή κολλημάτων σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την συμμετοχή στην διοργάνωση, όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αποσταλεί και στο email  των Σωματείων μελών της Ε.Ο.Μ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!