Επίσκεψη Ε.Ο.Μ. στη Βόρεια Ελλάδα

Την Κυριακή 20 και Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών ταξίδεψαν στην Βόρεια Ελλάδα.

Επίσκεψη Ε.Ο.Μ. στη Βόρεια Ελλάδα

Την Κυριακή 20 και Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών ταξίδεψαν στην Βόρεια Ελλάδα. Σε διάστημα δύο ημερών επισκέφτηκαν περισσότερες από έξι κεντρικές τοποθεσίες και συναντήθηκαν με εκπροσώπους και προπονητές Σωματείων μελών της Ε.Ο.Μ. με τους οποίους συζητήθηκαν τα επερχόμενα σχέδια της Ομοσπονδίας για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, μοιράστηκε υλικό για το ΜΜΑ Summer Camp 2021 που βρίσκεται προ των πυλών και θα πραγματοποιηθεί από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου στο “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας.

Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μπάρκας:

«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υπέροχη φιλοξενία που λάβαμε απ’ όλους. Βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα στα Σωματεία μας και με την αμέριστη συμπαράστασή τους και την σκληρή δουλειά, η προσπάθειά για να φτάσουμε το ΜΜΑ εκεί που του αξίζει ενισχύεται όλο ένα και περισσότερο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον συντονισμό και την ανάπτυξη του ΜΜΑ σε όλη την Ελλάδα!»