Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. στην Κρήτη

Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος του ΜΜΑ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η Ε.Ο.Μ. επισκέφτηκε αυτή τη φορά το νησί της Κρήτης.

Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. στην Κρήτη

Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος του ΜΜΑ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η Ε.Ο.Μ. επισκέφτηκε αυτή τη φορά το νησί της Κρήτης. Πιο αναλυτικά, το τριήμερο 24 – 26 Ιουλίου 2021 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών, κ. Μπάρκας Αθανάσιος, ταξίδεψε στην υπέροχη Κρήτη με σκοπό να συναντηθεί με προπονητές και εκπροσώπους Σωματείων μελών, αλλά και νέων Σωματείων της Ομοσπονδίας.  Γυρνώντας κυριολεκτικά ολόκληρο το νησί μέσα σε τρεις ημέρες βρέθηκε σε πολλές κεντρικές πόλεις όπως το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Ιεράπετρα και ο Άγιος Νικόλαος και συναντήθηκε με περισσότερα από 8 Σωματεία.

Η φιλοξενία που έλαβε ο Πρόεδρος όλες αυτές τις μέρες από τους προπονητές και εκπροσώπους των Σωματείων ήταν συγκινητική, γεγονός το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την εγκαρδιότητα για την οποία φημίζεται το όμορφο νησί.

Η καλλιέργεια και εξέλιξη του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ουσιαστικές πράξεις, κάτι το οποίο αποδεικνύει καθημερινά η Ε.Ο.Μ. όντας έμπρακτα δίπλα στα μέλη της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η συνέχεια των συναντήσεων του επιτελείου της Ε.Ο.Μ. έπεται εξίσου νησιωτική!

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!