Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. στην Ρόδο και συνέντευξη στην τοπική Εφημερίδα

Η επίσκεψη στα Σωματεία όλης της επικράτειας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από το επιτελείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. στην Ρόδο και συνέντευξη στην τοπική Εφημερίδα

Η επίσκεψη στα Σωματεία όλης της επικράτειας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από το επιτελείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Αυτή την φορά ο λόγος για το πανέμορφο νησί της Ρόδου, όπου η Ε.Ο.Μ. αριθμεί ήδη τέσσερα Σωματεία μέλη που αποτελούν πηγή άνθισης για το άθλημα του ΜΜΑ.

Αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος, κ. Μπάρκας Αθανάσιος με την συνοδεία της υπεύθυνης ανάπτυξης του Γυναικείου ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ., κα Τσαούση Ουρανία-Αριέττα ταξίδεψαν στην Ρόδο, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με προπονητές και φορείς των Σωματείων, να προπονηθούν μαζί τους καθώς και να συζητήσουν για το σχέδιο ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος στο νησί.

Πιο αναλυτικά, κατά τις συναντήσεις με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Αθλητισμού, κ. Νικολή Νίκο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου), κ. Κολιάδη Αλέξανδρο δόθηκε η ευκαιρία να δηλωθεί η θέση της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του ΜΜΑ αλλά και η διάθεση να καταστεί το νησί της Ρόδου το επίκεντρο του αθλήματος σε συνδυασμό με τον τουρισμό και τη διοργάνωση αγώνων κι όχι μόνο.

Ο Πρόεδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τους Δασκάλους, Κανελλόπουλο Παναγιώτη και Κανελλόπουλο Κανέλλο για την υπέροχη και θερμή φιλοξενία που τους επεφύλασσαν, καθώς και την υποδοχή στο Σωματείο «Ρόδιοι Μαχητές» (Rodian Fighters) όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή προπόνηση.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την συνέντευξη που δόθηκε στην τοπική εφημερίδα «Η Ροδιακή».

https://www.rodiaki.gr/article/464351/synenteyxh-athanasios-mparkas-na-ginei-h-rodos-h-mekka-twn-miktwn-polemikwn-texnwn

Είμαστε το παρόν και το μέλλον του ΜΜΑ!