Επιτυχόντες 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ.

Το 1ο Σχολείο Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ. ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ύστερα από την διεξαγωγή του Α’, Β’ και Γ’ μέρους και των συμπληρωματικών τους.

Επιτυχόντες 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ.

Το 1ο Σχολείο Προπονητών ΜΜΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ύστερα από την διεξαγωγή του Α’, Β’ και Γ’ μέρους και των συμπληρωματικών τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε διάστημα οκτώ μηνών έλαβαν χώρα συνολικά δώδεκα διοργανώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας μας με σκοπό να ολοκληρωθεί το 1ο Σχολείο Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ. Το επιτελείο της Ομοσπονδίας σε αυτό το διάστημα ταξίδεψε σε Χανιά, Κιλκίς, Αθήνα, Ρέθυμνο, Καβάλα, Λάρισα και Ηράκλειο με τους προπονητές, εκπαιδευτές και βοηθούς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν με σκοπό να λάβουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και την επίσημη ύλη του αθλήματος.

Επιτυχόντες του 1ο Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ. κρίνονται όσοι έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση και των τριών μερών (Α’, Β’ και Γ’) ή των συμπληρωματικών τους. Οι επιτυχόντες θα λάβουν το Πτυχίο τους στην επίσημη τελετή απονομής της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα σε νέα ανακοίνωση. Όσοι συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να παρευρεθούν σε κάποιο/α από τα μέρη ή τα συμπληρωματικά τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την παρακολούθηση, θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία (email ή τηλέφωνο), προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο που μπορούν να καλύψουν τις εκκρεμότητες. 

Ακολουθεί πίνακας με τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων:

ΕπώνυμοΌνομα
ΑλεξανδράκηςΣωτήριος
ΑμαργιανιτάκηςΣτυλιανός
ΓελαγώτηΔήμητρα
ΔημητρακόπουλοςΝικήτας
ΔημόπουλοςΝικόλαος
ΔρόσοςΣωτήριος
ΚατσάραςΓεώργιος
ΚατσαφράκηςΕυάγγελος
ΚατσιούρηςΓεώργιος
ΚωνσταντινίδηςΣτέφανος
ΛιάκουΔημήτριος
ΜαθιούδηςΕυάγγελος
ΜιχαλούδηΧριστιάνα-Ιωάννα
ΠαπαδόπουλοςΑντώνιος
ΠλιάτσικαςΓεώργιος
ΠόκαςΘεόδωρος
ΣκόρδιαςΝικόλαος
ΣταμάτηςΝικόλαος
ΣτεφανίδηςΧαράλαμπος
ΣωτηρόπουλοςΓεώργιος
ΧρήστουΠαναγιώτης
ΧριστινάκηςΧαρίλαος
ChirkowskiWladyslaw
SledzZofia