Εθελοντική Αιμοδοσία Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ.) σε συνεργασία με το Σωματείο «Α.Ο. Σείριος» και τρεις ακόμη αθλητικούς φορείς του Δήμου Πεντέλης, συμμετέχουν στην «Εθελοντική Αιμοδοσία».

Εθελοντική Αιμοδοσία Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ.) σε συνεργασία με το Σωματείο «Α.Ο. Σείριος» και τρεις ακόμη αθλητικούς φορείς του Δήμου Πεντέλης, συμμετέχουν στην  «Εθελοντική Αιμοδοσία». Αναλογιζόμενοι  την σοβαρή έλλειψη διαθέσιμου αίματος που έχει προκύψει λόγω της πανδημίας, διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 9:00 έως 14:00, στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ – πτέρυγα Τσαγκάρη» (25ης Μαρτίου 14, Μελίσσια).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπούρα Βασίλειο (Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης) και τον κ. Άγγελο Δημοσθένους (Γεν. Γραμματέας Δήμου Γαλατσίου) για την υπέροχη πρωτοβουλία της διοργάνωσης και την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση, καθώς η προσφορά σε αίμα ειδικά αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο, είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης και πολύτιμο «δώρο ζωής» για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Παρακαλούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr) στο οποίο θα αναγράφονται ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τους εθελοντές αιμοδότες / αιμοπεταλιοδότες.