Ετήσιο Οργανοπρόγραμμα Ε.Ο.Μ. 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το Ετήσιο Οργανοπρόγραμμα των δράσεών της για την σεζόν του 2021.

Ετήσιο Οργανοπρόγραμμα Ε.Ο.Μ. 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το Ετήσιο Οργανοπρόγραμμα των δράσεών της για την σεζόν του 2021. Συμμεριζόμενοι την αγωνία όλων να οργανώσουν το ετήσιο πρόγραμμά τους και δεδομένων των δύστροπων συνθηκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας σας παραθέτουμε το ενδεικτικό Ετήσιο Οργανοπρόγραμμα για το 2021.

Φεβρουάριος: Σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Διαιτητών – Κριτών / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις.

Μάρτιος: Σεμινάρια Προπονητών, Σωμάτων Ασφαλείας, Αυτοάμυνας / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις / Αθλητικές Ημερίδες.

Απρίλιος: Σεμινάρια Γυναικείου ΜΜΑ, Παρά ΜΜΑ, Anti-Doping / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις / Αθλητικές Ημερίδες.

Μάιος: Σεμινάρια Αγωνιστικού ΜΜΑ, Ενδυνάμωσης, Ψυχολογίας / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις / Αθλητικές Ημερίδες.

Ιούνιος:  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΜΑ / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις / Αθλητικές Ημερίδες.

Ιούλιος: Σεμινάρια Φυσικοθεραπείας και Διατροφής / Εβδομαδιαίες Προπονήσεις.

Αύγουστος: Summer Camp με Αθλητικές Ημερίδες, Εξετάσεις Ζωνών, Σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Προπονητών και Διαιτητών – Κριτών.

Πρωταρχικός στόχος της Ε.Ο.Μ. είναι να αναπτύξει το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών χωρίς να αποκλείει την ενασχόληση και πιστοποίηση των προπονητών και αθλητών της και σε άλλα μαχητικά αθλήματα. Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω της μεγάλης συμμετοχής στις Σχολές Προπονητών της Γ.Γ.Α και των αγωνιστικών τους δραστηριοτήτων, οι ακριβείς ημερομηνίες για κάθε δράση θα ανακοινώνονται έγκαιρα και σε πλήρη εναρμόνιση με αυτές.

Τέλος, προς περιορισμό των εξόδων μετακίνησης για τους συμμετέχοντες από την επαρχία και λόγω της πανδημίας, τα περισσότερα Σεμινάρια και οι Εβδομαδιαίες Προπονήσεις θα πραγματοποιούνται Διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας εφόσον το επιτρέπει το αντικείμενο.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!