Ευχαριστήρια Επιστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με κάθε ευκαιρία δείχνει τον πραγματικό της χαρακτήρα και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ευχαριστήρια Επιστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με κάθε ευκαιρία δείχνει τον πραγματικό της χαρακτήρα και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το εθελοντικό και φιλανθρωπικό έργο της Ομοσπονδίας είναι ήδη μεγάλο και αριθμεί πολλές δράσεις σε μόλις ενάμιση χρόνο από την ίδρυσή της.

Μια από αυτές της κινήσεις έμπρακτης στήριξης της Ε.Ο.Μ. ήταν και η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2021. Το όλο εγχείρημα είχε ολοκληρωθεί μέσω του αξιόπιστου φορέα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» με την βοήθεια του οποίου καταφέραμε να ανακουφίσουμε έστω και ελάχιστα όσους βρίσκονταν σε ανάγκη.

Ο ίδιος ο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» εν συνεχεία απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στα γραφεία της Ε.Ο.Μ. για την ευγενική αυτή προσφορά. Τέτοιες κινήσεις είναι που επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι η Ε.Ο.Μ. βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την επίτευξη του στόχου της και μας δίνουν όλο ένα και μεγαλύτερο κίνητρο για προσφορά και αμοιβαία συνεισφορά!