Για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποτροφίες της ΕΘΝ.Ο.Α. στην Ε.Ο.Μ. για φοίτηση στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF

Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η σπουδαία συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών με το Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας (IdEF) μέσω των υποτροφιών που προσφέρονται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α)

Για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποτροφίες της ΕΘΝ.Ο.Α. στην Ε.Ο.Μ. για φοίτηση στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF

Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η σπουδαία συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών με το Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας (IdEF) μέσω των υποτροφιών που προσφέρονται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α).

Πιο αναλυτικά, στα πλαίσια της ως άνω συνεργασίας το Κολλέγιο IdEF θα προσφέρει και φέτος μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) στην Ε.Ο.Μ. πέντε (5) Υποτροφίες 50% στο πρόγραμμα σπουδών τετραετούς φοίτησης «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – STAPS» συμπράττοντας με το διεθνώς αναγνωρισμένο Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord – Paris 13. Το πρόγραμμα φοίτησης είναι στην ελληνική γλώσσα και το πτυχίο που απονέμεται είναι το Κρατικό Γαλλικό Πτυχίο της Σορβόννης που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα δυνάμει του ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄).

Διανύοντας το τρίτο κατά σειρά πολύ επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος φοίτησης των σπουδαστών της Ε.Ο.Μ. στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF έχει ήδη επιτευχθεί η εισαγωγή εννέα (9) συνολικά σπουδαστών, ένας εκ των οποίων είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Μπάρκας που φέτος θα φοιτά στο τελευταίο έτος των σπουδών του προπτυχιακού κύκλου και θα λάβει το Πτυχίο του με τις ειδικότητες Tae Kwon Do και Fitness. 

Ύστερα από τη νέα συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. με τον Γενικό Διευθυντή του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF κ. Στυλιανό Αμαργιανάκη, αποφασίστηκε η διεύρυνση αυτής της συνεργασίας και για την καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Με την παραπάνω απόφαση, όλο ένα και περισσότεροι αθλητές και προπονητές της Ομοσπονδίας θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση στη σοβαρή και εμπεριστατωμένη δουλειά που γίνεται στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και τη λήψη ενός πτυχίου Α’ κατηγορίας με όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα που μπορεί αυτό να τους παρέχει. Να σημειωθεί ότι η Ε.Ο.Μ. είναι η μοναδική μη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία η οποία έχει λάβει αυτό το σπουδαίο προνόμιο από την ΕΘΝ.Ο.Α. για την προσφορά υποτροφιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε πέντε (5) υποψήφιους προπονητές ή αθλητές που ανήκουν σε ενεργά Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. και θα υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους μέσω των Σωματείων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Ομοσπονδία τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!