Η Ε.Ο.Μ. στηρίζει Μιχάλη Ζαμπίδη

Η Ε.Ο.Μ. στηρίζει την προσπάθεια του πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη σε αυτή τη διαφορετική μάχη που καλείται να δώσει, αυτή τη φορά στο “Ring” της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Ε.Ο.Μ. στηρίζει Μιχάλη Ζαμπίδη

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών στηρίζει την προσπάθεια του πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη σε αυτή τη διαφορετική μάχη που καλείται να δώσει, αυτή τη φορά στο “Ring” της  τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο επί σειρά ετών Παγκόσμιος Πρωταθλητής που έχει προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις στον ελληνικό λαό, θέτει την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος για την Περιφέρεια Αττικής και η Ε.Ο.Μ. βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του. Ο πρόεδρος και μέλη του επιτελείου της Ομοσπονδίας παρευρέθηκαν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στην κεντρική προεκλογική του συνάντηση στη Γλυφάδα και δήλωσαν το παρόν και την υποστήριξή εκ μέρους όλων.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Μ., Αθανάσιος Μπάρκας ανέφερε:

«Τα νέα παιδιά έχουν ανάγκη από σωστά πρότυπα και η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρώπους που έχουν μάθει να κάνουν τα λόγια πράξεις και να δουλεύουν μεθοδικά και υπομονετικά. Ο Μιχάλης αποτελεί έναν πραγματικό «Αθλητάνθρωπο» που εκτός από μεγάλο πρωταθλητή, αποτελεί πάνω από όλα σπουδαίο άνθρωπο, όπως έχει αποδείξει περίτρανα με όσα έχει καταφέρει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, διαφυλάσσοντας το ακέραιο του χαρακτήρα του και την καθαρότητα της ψυχής του. Προσωπικότητες σαν τον Μιχάλη που έχουν προικιστεί με όλες τις αξίες και τη σκληρή δουλειά του πρωταθλητισμού μόνο ευημερία και ανάπτυξη μπορεί να προσφέρουν στην κοινωνία μας σε όλους τους τομείς. Ανεξαρτήτου κομματικού υπόβαθρου και πολιτικών ιδεολογιών βρισκόμαστε στο πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!»