Η Ε.Ο.Μ. στηρίζει το Greece Race for the Cure 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται δίπλα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και στηρίζει το φετινό Greece Race for the Cure 2021.

Η Ε.Ο.Μ. στηρίζει το Greece Race for the Cure 2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται δίπλα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και στηρίζει το φετινό Greece Race for the Cure 2021. Μπορείς να πάρεις και εσύ μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού είτε τρέχοντας, περπατώντας ή κάνοντας τη δωρεά σου.

Ο αγώνας και αυτή την χρονιά λόγω της πανδημίας του covid-19 δεν θα ξεκινήσει από το καθορισμένο σημείο εκκίνησης στο Ζάππειο. Ωστόσο, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι σε όποια γωνία της γης, μπορείς και εσύ να συνδράμεις με τον δικό σου τρόπο σε αυτό το μεγάλο έργο, θέτοντας το δικό σου σημείο εκκίνησης 1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες για την δήλωση συμμετοχής στον διαδικτυακό αγώνα δρόμου ή για την δωρεά σας, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Άλμα Ζωής» στο ακόλουθο link: https://greecerace.gr/

Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!