Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Greek MMA Festival 2021 από την Ε.Ο.Μ.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Greek MMA Festival από την Ελληνική Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Greek MMA Festival 2021 από την Ε.Ο.Μ.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Greek MMA Festival από την Ελληνική Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών  (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF).

Η αυλαία έπεσε για την πρώτη δια ζώσης διοργάνωση της Ε.Ο.Μ. και άπαντες, παρευρισκόμενοι και μη έμειναν πλήρως ευχαριστημένοι με την προετοιμασία και την ροή του φεστιβάλ. Μια διοργάνωση η οποία αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών όπου ΟΛΟΙ οι αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μέσα στο πρωτότυπο και υψηλών προδιαγραφών ΜΜΑ Ring της Ομοσπονδίας μας.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν με τις επιδώσεις τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος. Αξιοσημείωτο στιγμιότυπο του φεστιβάλ αποτέλεσε και η παρουσία για πρώτη φορά στην Ελλάδα αθλητή ΜΜΑ Α.Μ.Ε.Α., ο οποίος σε αγώνα επίδειξης με τον προπονητή του κατάφερε να συγκινήσει τους θεατές και να αποσπάσει το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Το Σώμα Διαιτητών – Κριτών της Ε.Ο.Μ. στην παρθενική του εμφάνιση σε δια ζώσης διοργάνωση λειτούργησε εξαιρετικά, με τους επικεφαλείς Μαυρίδη Ιωάννη και Βάβουρα Κωνσταντίνο να κατευθύνουν με ιδιαίτερη μαεστρία την ομάδα. Η αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού αγώνων (παρ’ όλο που δεν χρειάστηκαν), σε συνδυασμό με την αμεροληψία και αντικειμενικότητα της διαιτησίας έδωσε την δυνατότητα σε αθλητές και θεατές να απολαύσουν με απόλυτη ασφάλεια το φεστιβάλ.

Όλα τα παραπάνω φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) η οποία παρευρέθηκε μέσω εκπροσώπων της και παρακολούθησε τη διοργάνωση.

Είχαμε επίσης την ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να βραβευτούν τιμής ένεκεν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης (μέσω του εκπροσώπου του κ. Εμμανουήλ Δετωράκη), ο Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών και Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF κ. Στυλιανός Αμαργιανάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου κ. Λάμπρος Σταμούλης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες (μέσω εκπροσώπου της), ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Μ. κ. Άγγελος Πατρώνης, ο Λογιστής της Ε.Ο.Μ. κ. Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου Α.Ο. Σείριος κ. Βασίλειος Μπούρας, ο Δικηγόρος Αθηνών και Γεν. Γραμματέας Δήμου Γαλατσίου κ. Άγγελος Δημοσθένους, καθώς και ο μεγάλος χορηγός μας, η εταιρία PETROIL O.E.  

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική υπήρξε και η συμβολή των εθελοντών μας, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν και συνέβαλαν στα μέγιστα για να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία το φεστιβάλ.

Συνεχίζοντας τον «αγώνα» για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα με συνεχείς δράσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Greek MMA Festival 2021 στο όμορφο νησί της Κρήτης!