Νέα Συνεργασία Ε.Ο.Μ. – PETROIL FUELS Ο.Ε.

Η Ε.Ο.Μ. ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία της με την ομόρρυθμη εταιρία «PETROIL FUELS Ο.Ε.».

Νέα Συνεργασία Ε.Ο.Μ. – PETROIL FUELS Ο.Ε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών αφουγκραζόμενη τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συνεργασία. Η Ε.Ο.Μ. ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία της με την ομόρρυθμη εταιρία «PETROIL FUELS Ο.Ε.».

Η εταιρία PETROIL δραστηριοποιείται στον χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων σε σχέση με υπηρεσίες απολύμανσης, καθαρισμούς κτιρίων, χρησιδανεισμό πυροσβεστήρων, διανομή πετρελαίου θέρμανσης κλπ. Η Ε.Ο.Μ. έχει εξασφαλίσει σημαντικά προνόμια για όλα τα Σωματεία μέλη της σχετικά με τις ως άνω υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας covid-19 η διαδικασία της απολύμανσης θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας των εγκαταστάσεων των Σωματείων, προκειμένου να υποδεχθούν και πάλι τους αθλητές τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Επιπλέον, η υπηρεσία χρησιδανεισμού πυροσβεστήρων και αναγόμωσης αποτελεί σημαντική παροχή εφόσον η πυρασφάλεια και πυροπροστασία του χώρου αποτελούν κάποια από τα βασικά προαπαιτούμενα για την χορήγηση Άδειας Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε ένα Σωματείο από την εκάστοτε Περιφέρεια ή Δήμο.

 Όλα τα ενδιαφερόμενα Σωματεία μέλη μπορούν να έρχονται σε επαφή με την Ομοσπονδία προκειμένου να ενημερώνονται για τα προνόμια και τις υπηρεσίες που δύνανται να αξιοποιήσουν μέσω αυτής της συνεργασίας.