Νέα συνεργασία της Ε.Ο.Μ. με τη Luta Livre

Η Ε.Ο.Μ. βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα μεγάλη συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Luta Livre Submission

Νέα συνεργασία της Ε.Ο.Μ. με τη Luta Livre

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα μεγάλη συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Luta Livre Submission.

Η γνωστή σε όλους Luta Livre που στα Ελληνικά ερμηνεύεται ως «ελεύθερη μάχη» προέρχεται από το Rio de Janeiro με επικεφαλής τον Daniel D’ Dane. Η επίσημη εκπροσώπηση της ομάδας στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2009 από τον Δάσκαλο Γιώργο Θωμαδάκη, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει αδιάκοπα ως επικεφαλής την εκπαίδευση πάνω στο συγκεκριμένο στυλ μάχης και τη μετάδοσή του σε όλο ένα και περισσότερους αθλητές και ασκούμενους ανά τη χώρα.

Το Luta Livre αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος του ΜΜΑ ως βασικό πυλώνα της πάλης εδάφους. Οι αθλητές και αθλήτριες της Ε.Ο.Μ. θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγωνίζονται και σε αυτό το στυλ, αρχής γενομένης του Πανελλήνιου Τουρνουά ΜΜΑ που θα διεξαχθεί από την Ομοσπονδία, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στα Μελίσσια. Οι προπονητές θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για τους αθλητές τους ηλεκτρονικά και σε αυτό το αγωνιστικό στυλ, καθώς έχει ήδη γίνει ενημέρωση της πλατφόρμας.

Νέες συνεργασίες που ανοίγουν πόρτες και ακόμα περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες για τους αθλητές και τους προπονητές της Ε.Ο.Μ. Σύντομα θα ακολουθήσει και το πρώτο επίσημο Σεμινάριο του Luta Livre υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!