Ολοκλήρωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας 30/1/2021

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ του Δήμου Πεντέλης.

Ολοκλήρωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας 30/1/2021

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ του Δήμου Πεντέλης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών έδωσε ηχηρό παρόν με την παρουσία της σε αυτή την ανιδιοτελή πράξη προσφοράς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα σε μια τόσο δύσκολη υγειονομική περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε.

Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Αθανάσιος Μπάρκας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Μιχαήλ Μινωτάκης, μέλη του προσωπικού, καθώς και αθλητές και προπονητές από Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την ευαισθητοποίηση και την άμεση ανταπόκρισή τους και ιδιαίτερα τον κ. Μπούρα Βασίλειο (Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Πεντέλης) και τον κ. Άγγελο Δημοσθένους (Γεν. Γραμματέας Δ. Γαλατσίου) για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.

Δίνουμε ζωή, γιατί είναι στο αίμα μας!