Ολοκληρώθηκε η απονομή των Διπλωμάτων του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η απονομή των Διπλωμάτων για όλους του επιτυχόντες του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ομοσπονδίας

Ολοκληρώθηκε η απονομή των Διπλωμάτων του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η απονομή των Διπλωμάτων για όλους του επιτυχόντες του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, προπονητές, βοηθοί και εκπαιδευτές από όλη την Ελλάδα που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρακολούθηση του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ., παρευρέθηκαν σε μια ταπεινή τελετή, όπως αρμόζει στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα μας λόγω των καιρικών καταστροφών, η οποία διεξήχθη στα γραφεία της Ομοσπονδίας στα Μελίσσια.

Οι παρευρισκόμενοι εκτός από την απονομή των διπλωμάτων και τον καθιερωμένο μπουφέ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με την προώθηση και την ανάπτυξη του αθλήματος σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και να ενημερωθούν για το σχεδιασμό των επερχόμενων διοργανώσεων που έχουν ανακοινωθεί σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα της Ε.Ο.Μ.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ θα ακολουθήσει από την Ε.Ο.Μ. η επίσημη ανακοίνωση και έναρξη του 2ου κατά σειρά Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ στους επόμενους μήνες.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!