Ολοκληρώθηκε το 1ο Sparring Day της Ε.Ο.Μ. για το 2024

Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη φιλική αγωνιστική συνάντηση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της Ε.O.M. για τη νέα χρονιά

Ολοκληρώθηκε το 1ο Sparring Day της Ε.Ο.Μ. για το 2024

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη φιλική αγωνιστική συνάντηση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών για τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ιδρυτικού σωματείου – μέλους της Ε.Ο.Μ. «Α.Σ. ΚΟΜΠΡΑ ΙΛΙΟΥ» πραγματοποιήθηκε φιλική αγωνιστική ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στο στυλ του Striking MMA. Συμμετοχή για αθλητές όλων των ηλικιών, για πολλούς εκ των οποίων η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία που επισφραγίστηκε από όμορφα συναισθήματα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Σημαντική επίσης, ήταν και η συμμετοχή νέων σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας που τόσο καιρό παρακολουθούν τη συστηματική δουλειά που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλήματος και πλέον αποτελούν μέρος αυτής της σπουδαίας προσπάθειας.

Η Ε.Ο.Μ. ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο κ. Δημητρακόπουλο Νικήτα για τη φιλοξενία και την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη αγωνιστική ημερίδα της Ε.Ο.Μ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!