Ομιλία Γυναικείας Επιτροπής ΜΜΑ

Στα πλαίσια προώθησης και ανάδειξης του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών στις γυναίκες κάθε η ηλικίας η Ε.Ο.Μ. θα πραγματοποιήσει την πρώτη ανοιχτή ομιλία της Γυναικείας Επιτροπής.

Ομιλία Γυναικείας Επιτροπής ΜΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοινώνει την πρώτη Διαδικτυακή Ομιλία της Γυναικείας Επιτροπής ΜΜΑ. Στα πλαίσια προώθησης και ανάδειξης του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών στις γυναίκες κάθε η ηλικίας η Ε.Ο.Μ. θα πραγματοποιήσει την πρώτη ανοιχτή ομιλία της Γυναικείας Επιτροπής. Θα παρουσιαστούν ο σκοπός και οι μελλοντικές δράσεις της επιτροπής καθώς θα ακολουθήσει και ανοιχτή συζήτηση για προτάσεις και την στελέχωσή της.

Η Ομιλία της Γυναικείας Επιτροπής ΜΜΑ θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Εισηγήτρια της παρουσίασης θα είναι η κα Τσαούση Ουρανία-Αριέττα (Υπεύθυνη της Γυναικείας Επιτροπής ΜΜΑ) και προσκεκλημένες η κα Τσάλα Φανή (εκπρόσωπος της εταιρίας Force-1) και άλλες επίτιμες παρουσίες του μαχητικού χώρου.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δύναται να παρακολουθηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο. Οι κωδικοί επισυνάπτονται παρακάτω:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 859 8536 4207

Passcode: grmmaf2021