Παρούσα η Ε.Ο.Μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών συμμετείχε για πρώτη φορά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΜΑ

Παρούσα η Ε.Ο.Μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών συμμετείχε για πρώτη φορά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΜΑ. Πιο αναλυτικά, η διοργάνωση έλαβε χώρα στα Τίρανα της Αλβανίας το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου 2023 με διοργανώτρια αρχή την εθνική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας.

Η Ε.Ο.Μ. συμμετείχε με τον χανιώτη αθλητή, Χαρίλαο Χριστινάκη στην Α’ κατηγορία των -77,1 Kg. Ο αθλητής της εθνικής μας ομάδας στην παρθενική του εμφάνιση σε διεθνή διοργάνωση αγωνίστηκε σε μια από τις πιο απαιτητικές και γεμάτες σε συμμετοχές κατηγορίες. Στα προημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Βούλγαρο πρωταθλητή, ο οποίος όντας και ο τελικός νικητής της κατηγορίας, κέρδισε τον αγώνα ύστερα από μια δυνατή μάχη με το αθλητή της εθνικής μας.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλο το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. συγχαίρει τον αθλητή για την 5η θέση που κατέλαβε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και για την πολύ δυναμική του παρουσία σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση και του εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τέλος, ευχαριστεί θερμά την οικοδέσποινα αρχή για τη φιλοξενία και την καθοδήγηση που παρείχαν στην εθνική μας αποστολή.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!