Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΜΜΑ Sparring της Ε.Ο.Μ. στην Κρήτη

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών διοργάνωσε σε συνεργασία με το σωματείο μέλος της «Α.Σ. ΜΑΥΡΟΙ ΤΑΥΡΟΙ» το 1ο από την σειρά των ΜΜΑ Sparring στο όμορφο νησί της Κρήτης.

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΜΜΑ Sparring της Ε.Ο.Μ. στην Κρήτη

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών διοργάνωσε σε συνεργασία με το σωματείο μέλος της «Α.Σ. ΜΑΥΡΟΙ ΤΑΥΡΟΙ» το 1ο  από την σειρά των ΜΜΑ Sparring στο όμορφο νησί της Κρήτης.

Η διοργάνωση η οποία αποτέλεσε μια πλήρη προσομοίωση αγωνιστικής διαδικασίας για το άθλημα του ΜΜΑ «αγκαλιάστηκε» από πλήθος συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων και πολλοί μικροί αθλητές που αποτέλεσαν το επίκεντρο. Άπαντες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους πλήρως ευχαριστημένοι, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι αθλητές, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του ΜΜΑ επέδειξαν ήθος που αναλογεί στην ραγδαία ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλήματος στη χώρα μας.

Η Ε.Ο.Μ. ευχαριστεί θερμά το σωματείο μέλος της που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για τις ανάγκες της διοργάνωσης, καθώς και τον προπονητή Πρεντούλη Νάσο για την πολύτιμη βοήθεια και υπέροχη φιλοξενία του. Επόμενος σταθμός το 2ο MMA Sparring το οποίο θα λάβει χώρα σε λιγότερο από ένα μήνα, την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στον Ασπρόπυργο.

Αξιοσημείωτο κομμάτι της διοργάνωσης αποτέλεσε και η επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στον οποίο απονεμήθηκε από την Ομοσπονδία μια τιμητική πλακέτα με ιδιαίτερη αφιέρωση. Ο υφυπουργός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή μιας ακόμα διοργάνωσης και απένειμε τα εύσημα για τη συστηματική και ποιοτική δουλειά που γίνεται διαχρονικά από την Ομοσπονδία μας, καθώς έκανε και την ακόλουθη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«ΓΟΥΒΕΣ

Στη διοργάνωση ΜΜΑ Sparring της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών – Ε.Ο.Μ., που βρίσκεται σε διαδικασία για αναγνώριση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Α.Σ. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΑΥΡΟΙ ΤΑΥΡΟΙ» – #Black_Bulls.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Μπάρκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Μ. για την τιμή που μου έκαναν, μια πλακέτα με την ξεχωριστή μαντινάδα:

«Λευτέρη μια υπογραφή θέλει η ΕΟΜ να φτάσει στην κορυφή του αθλητισμού και σένα να δοξάσει»

Δουλεύουμε από την πρώτη στιγμή με γνώμονα και μοναδικό στόχο την οργάνωση, το νοικοκύρεμα του αθλητισμού και την ενίσχυση όλων των αθλημάτων, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους

Η Ελλάδα αλλάζει!

Ο αθλητισμός αλλάζει!»