Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας 2022 της Ε.Ο.Μ.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2022 για την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας 2022 της Ε.Ο.Μ.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2022 για την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Σε μια εκδήλωση με ζεστό και οικογενειακό κλίμα σύσσωμο το Δ.Σ., το προσωπικό και οι συνεργάτες της Ε.Ο.Μ. έστειλαν τις ευχές τους για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Δημιουργία και Ανάπτυξη!

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα σύγχρονα γραφεία της Ομοσπονδίας ενώ υπήρχε και παράλληλη διαδικτυακή ζωντανή σύνδεση, για όσους αθλητές, προπονητές και φίλους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν. Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τόσο με τον πατροπαράδοτο τρόπο στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και διαδικτυακά με την χρήση μιας πρωτότυπης διαδικτυακής εφαρμογής. Μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Νομικός μας Σύμβουλος, κ. Πατρώνης Άγγελος και ο μεγάλος χορηγός και υπεύθυνος για το website της Ομοσπονδίας, κ. Μπαλτατζής Αλέξανδρος (swissns).

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης απηύθυνε για μια ακόμα φορά χαιρετισμό τιμώντας μας με την παρουσία του εκπροσώπου του, κ. Κοντέση Παναγιώτη. Ο ίδιος, καθώς και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ε.Ο.Μ. και πήραν μια γεύση από τον πλούσιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει και διατηρεί η Ομοσπονδίας μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ταμία του σωματείου – μέλους «Α.Ο. Σείριος» , κα Ευτυχία, για την δημιουργία της υπέροχης σπιτικής Βασιλόπιτας και την προετοιμασία του μπουφέ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 3ο Greek MMA Festival της Ε.Ο.Μ. στις 27 Μαρτίου!