Προκήρυξη 4ου GREEK MMA FESTIVAL 2022

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 4ου κατά σειράGREEK MMA FESTIVAL από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Προκήρυξη 4ου GREEK MMA FESTIVAL 2022

Αγαπητά σωματεία, αθλητές, γονείς, φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 4ου κατά σειράGREEK MMA FESTIVAL από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Πιο αναλυτικά το 4ο Greek MMA Festival 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κιλκίς, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κιλκίς 61100 (για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Την αναλυτική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Την ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (θα την βρείτε εδώ) θα πρέπει να αποστείλουν τα Σωματεία προσεκτικά συμπληρωμένη μέσω email (info@grmmaf.gr) το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ημέρα της διοργάνωσης:

  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ (για την αίτηση πατήστε εδώ).
  • ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ)η οποία θα είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αθλητή ή τον γονέα/κηδεμόνα του.
  • Τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τη δεδομένη στιγμή.

Τέλος, τους επίσημους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ της Ε.Ο.Μ. για όλες την κατηγορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Προς διευκόλυνση των Σωματείων και για την αποφυγή κολλημάτων σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την συμμετοχή στην διοργάνωση, όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν αποσταλεί και στο email  των Σωματείων μελών της Ε.Ο.Μ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!