Σεμινάριο Διαιτητών-Κριτών ΜΜΑ από την Ε.Ο.Μ.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 3ου MMA Sparring 2023, η Ε.Ο.Μ. διοργανώνει Σεμινάριο και Πιστοποίηση Διαιτητών – Κριτών MMA.

Σεμινάριο Διαιτητών-Κριτών ΜΜΑ από την Ε.Ο.Μ.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της διεξαγωγής του 3ου MMA Sparring 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει Σεμινάριο και Πιστοποίηση Διαιτητών – Κριτών MMA.

Πιο αναλυτικά την ημέρα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο & Πιστοποίηση Διαιτητών – Κριτών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ. Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «Α.Ο. Σείριος» στα Μελίσσια (Ηρώων Πολυτεχνείου 1 & Λ. Πηγής, 15127).

Η συμμετοχή στο παρόν Σεμινάριο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τους Διαιτητές και Κριτές που θα παρευρεθούν στο 3ο MMA Sparring 2023, καθώς θα πραγματοποιηθεί θεωρητική και πρακτική εξάσκηση και αξιολόγησηγια το επίπεδο της Πιστοποίησης. Ωστόσο, το Σεμινάριο είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο σώμα διαιτησίας της Ε.Ο.Μ.

Περισσότερες πληροφορίες και σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην προκήρυξη που θα βρείτε εδώ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα αποστείλετε στο email της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), το αργότερο έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.