Σεμινάριο “Εισαγωγή στο Anti-Doping”

Με αυτή την πρωτοβουλία της η Ε.Ο.Μ. σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ) που αποτελεί τον πιστοποιημένο φορέα της WADA στην Ελλάδα, θέλει να αναδείξει τη σημασία του Αντί Ντόπινγκ για την ασφαλή και δίκαιη καλλιέργεια του αθλήματος.

Σεμινάριο “Εισαγωγή στο Anti-Doping”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών στα πλαίσια της προσπάθειας για  την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος του ΜΜΑ ανακοινώνει την διεξαγωγή του Διαδικτυακού Σεμιναρίου με θέμα «Εισαγωγή στο Anti-Doping». Με αυτή την πρωτοβουλία της η Ε.Ο.Μ. σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ) που αποτελεί τον πιστοποιημένο φορέα της WADA στην Ελλάδα, θέλει να αναδείξει τη σημασία του Αντί Ντόπινγκ για την ασφαλή και δίκαιη καλλιέργεια του αθλήματος.

Το Σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στο Anti-Doping» θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Εισηγήτρια της παρουσίασης θα είναι η κα Καραχάλιου Ευανθία (Σύμβουλος Ανάπτυξης Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Αντιντόπινγκ και Μέλος του Επιστημονικού Τμήματος του ΕΣΚΑΝ).

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δύναται να παρακολουθηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο. Οι κωδικοί επισυνάπτονται παρακάτω:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 872 1300 0484

Passcode: grmmaf2021