Σεμινάριο Παρά ΜΜΑ

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

Σεμινάριο Παρά ΜΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διεξαγωγή του πρώτου εισαγωγικού Σεμιναρίου με θέμα το Παρά ΜΜΑ. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Εισηγητές της παρουσίασης θα είναι η κα Γιαγκάζογλου Παρασκευή (Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ), η κα Χατζογιαννάκη Κυριακή (Πιστοποιημένη Παραπροπονήτρια Μαχητικών Τεχνών) και ο κ. Τριανταφύλλου Παναγιώτης (Ασημένιος Παραολυμπιονίκης Ξιφασκίας). Καθ’ όλη την διάρκεια του Σεμιναρίου θα γίνεται ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα από τον κ. Στάθη Γεώργιο και την κα Ξανθοπούλου Ανδρονίκη.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο Παρά ΜΜΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δύναται να παρακολουθηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο. Οι κωδικοί επισυνάπτονται παρακάτω:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 848 5378 8730

Passcode: grmmaf2021