Συμπληρωματικό για την ολοκλήρωση του 1ου Σχολείου Προπονητών της Ε.Ο.Μ

Η Ε.Ο.Μ. ανακοινώνει την διεξαγωγή του τελευταίου συμπληρωματικού μέρους για όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες που διδάχθηκαν.

Συμπληρωματικό για την ολοκλήρωση του 1ου Σχολείου Προπονητών της Ε.Ο.Μ

Ύστερα από την απόλυτα επιτυχημένα ολοκλήρωση του Α’, Β’ και Γ’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ για όλες τις περιοχές της χώρας, η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοινώνει την διεξαγωγή του τελευταίου συμπληρωματικού μέρους για όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες που διδάχθηκαν.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στις εγκαταστάσεις του σωματείου μέλους της Ε.Ο.Μ. «Α.Ο. Σείριος» στα Μελίσσια Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 1 & Λ. Πηγής, Μελίσσια 15127) και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι το εξής:

  • Α’ μέρος (κίτρινη και πορτοκαλί ζώνη): 14:00 – 16:00
  • Β’ μέρος (πράσινη και μπλε ζώνη): 16:15 – 18:15
  • Γ’ μέρος (μωβ και καφέ ζώνη): 18:30 – 20:30

Απευθύνεται σε Προπονητές, Βοηθούς Προπονητών και Εκπαιδευτές και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν την επίσημη ύλη επιπέδων της Ε.Ο.Μ. και να αναπτύξουν τις πρακτικές και θεωρητικές τους γνώσεις πάνω στις μεθόδους προπόνησης, τις τεχνικές και τις δεξιότητες του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να συμμετέχουν και στα τρία μέρη, ασχέτως εάν έχουν παρακολουθήσει κάποιο από αυτά στο παρελθόν, καταθέτοντας το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής ΜΟΝΟ για το μέρος που δεν συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει και τα τρία μέρη, η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες τις αναλυτικές πληροφορίες και περεταίρω σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Προκήρυξη πατώντας εδώ. Απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής, την οποία θα βρείτε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Τα Πτυχία Παρακολούθησης για το 1ο Σχολείο Προπονητών ΜΜΑ της Ε.Ο.Μ. θα απονεμηθούν μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση όλων των μερών (Α’, Β’ και Γ’).