Συνεργασία Ε.Ο.Μ. με MG Referee Team

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με μια από τις πιο δυνατές ομάδες Διαιτησίας στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τον κ. Ιωάννη Μαυρίδη και τους συνεργάτες του.

Συνεργασία Ε.Ο.Μ. με MG Referee Team

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με μια από τις πιο δυνατές ομάδες Διαιτησίας στην Ελλάδα. Ο διεθνώς διαπιστευμένος Διαιτητής Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ) Ιωάννης Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, ως ανεξάρτητη αρχή Διαιτησίας με γνώμονα την ουσιαστική ανάδειξη και προώθηση του αθλήματος θα αποτελέσουν ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών – MMA.

Η ομάδα Διαιτησίας «MG REFEREE TEAM» λειτουργεί με γνώμονα την προάσπιση των αθλητών και το «δίκαιο» του αποτελέσματος και έχει ως στόχο την παροχή αντικειμενικής γνώσης και την ουσιαστική εξέλιξη του αθλήματος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Διασφαλίζοντας όλα τα παραπάνω, η «MG REFEREE TEAM» θα λειτουργεί ανεξάρτητα, χωρίς να αποτελεί σώμα της Ε.Ο.Μ, αλλά προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε πολλές δράσεις της, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, τουρνουά και διοργανώσεων.

Ο Πρόεδρος κ. Μπάρκας Αθανάσιος δήλωσε:

 «Τα αποτελέσματα των σωστών συνεργασιών που κάνει η Ε.Ο.Μ. διατηρώντας απόλυτο επαγγελματισμό, έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς και σύντομα θα φανούν και εντός του αγωνιστικού χώρου. Αναμένονται νέες ανακοινώσεις στο άμεσο μέλλον!»