Επίσημη Προκήρυξη Διοργάνωσης 1-2 Ιουνίου 2024

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Ιουνίου 2024 η καρδιά του ΜΜΑ θα χτυπάει στα Μελίσσια

Επίσημη Προκήρυξη Διοργάνωσης 1-2 Ιουνίου 2024

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Ιουνίου 2024 η καρδιά του ΜΜΑ θα χτυπάει στα Μελίσσια. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει ένα διήμερο γεμάτο δράσεις αφιερωμένες στο άθλημα. Το ΜΜΑ Ring, το Striking Ring και η Παλαίστρα της Ε.Ο.Μ. θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν προπονητές και αθλητές όλων των ηλικιών σε μια διοργάνωση γεμάτη αγώνες, σεμινάρια, εξετάσεις και πολλές άλλες δράσεις.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου», Σάμου και Γεωργίου Γεννηματά, Μελίσσια 15127 (για να δείτε τον χάρτη πατήστε εδώ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ.

Την επίσημη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής για όλες τις δράσεις που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της διοργάνωσης (Αγώνες, Σεμινάρια, Εξετάσεις Ζωνών κλπ) θα γίνουν αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2024. Όλα τα link για κάθε δράση ξεχωριστά είναι διαθέσιμα στην προκήρυξη και συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ημέρα της διοργάνωσης:

  • ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) υπογεγραμμένη από καρδιολόγο.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ)η οποία θα είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αθλητή ή τον γονέα/κηδεμόνα του.

Τέλος, τους επίσημους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ της Ε.Ο.Μ. για όλες την κατηγορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!