Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο GREEK MMA FESTIVAL από την Ε.Ο.Μ.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 έλαβε χώρα στο σύγχρονο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης το 3ο κατά σειρά Greek MMA Festival της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο GREEK MMA FESTIVAL από την Ε.Ο.Μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 έλαβε χώρα στο σύγχρονο Κλειστό Γήπεδο Νέας Πεντέλης το 3ο κατά σειρά Greek MMA Festival της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος να φεύγουν πλήρως ικανοποιημένοι.

Σε μια άρτια συντονισμένη διοργάνωση το ΔΣ, το προσωπικό και οι συνεργάτες της Ε.Ο.Μ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και άπαντες παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το θέαμα, ζώντας όμορφες στιγμές. Άξιο αναφοράς αποτελεί το έντονο κλίμα σεβασμού και ευ αγωνίζεσθε που επικρατούσε μεταξύ των συμμετεχόντων με πολλούς καινούργιους αθλητές μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο άθλημα προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις. Από τη διοργάνωση δεν έλειψαν και οι έμπειροι και καταρτισμένοι αθλητές όλων των ηλικιών οι οποίοι έδειξαν για άλλη μια φορά το επίπεδο και την τεχνική τους κατάρτιση, προσφέροντας στο κοινό αγωνιστικό θέαμα υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, για 3η συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε στο Greek MMA Festival και η κατηγορία αθλητών Α.Μ.Ε.Α. οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος του Δήμου Πεντέλης κα Κεχαγιά Δήμητρα στην οποία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης κ. Μπούρας Βασίλειος και ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πεντέλη 2020» κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, οι οποίοι με τη σειρά τους απένειμαν βραβείο στο Σωματείο με τις περισσότερες συμμετοχές. Συνεντεύξεις και πλάνα από το 3ο Greek MMA Festival καλύφθηκαν μεταξύ άλλων και από πασίγνωστή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία θα γίνει αποκλειστικό αφιέρωμα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ. κ. Μπάρκας Αθανάσιος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αθλητές, προπονητές και φίλους του αθλήματος για την στήριξη και την παραδειγματική συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες της Ε.Ο.Μ. συνέβαλαν στα μέγιστα για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ με το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της σκληρής δουλειάς και της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται από την Ομοσπονδία μας. Τέτοιες διοργανώσεις αξίζουν στο άθλημά μας και ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη νέα εποχή των Μικτών Πολεμικών Τεχνών!»

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!