Ποδαρικό της Ε.Ο.Μ. για το νέο έτος με Σχολείο Προπονητών στην Κρήτη

Ποδαρικό για το νέο έτος του 2023 έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με την έναρξη του Β’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ

Ποδαρικό της Ε.Ο.Μ. για το νέο έτος με Σχολείο Προπονητών στην Κρήτη

Ποδαρικό για το νέο έτος του 2023 έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με την έναρξη του Β’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος συνοδευόμενος από το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. βρέθηκε στο όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου έλαβε χώρα το 2ο από τα τρία συνολικά μέρη της διοργάνωσης.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του σωματείου μέλους «Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΒΡΥΣ» οι συμμετέχοντες, μεταξύ αυτών και πολλά νέα πρόσωπα, έδωσαν το παρόν και εκπαιδεύτηκαν στα επόμενα επίπεδα ζωνών της Ε.Ο.Μ. και ανέλυσαν προπονητικά πλάνα και μεθόδους προπόνησης. Το επίπεδο των πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων των προπονητών, βοηθών και εκπαιδευτών όλο ένα και ανεβαίνει, χτίζοντας γερές βάσεις για να υποδεχτούμε τη νέα εποχή του αθλήματος.

Στα πλαίσια της παρουσίας των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στο νησί, έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την νησιωτική περιφέρεια της χώρας. Επόμενος σταθμός του Β’ μέρους, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στο σωματείο «Α.Σ. Η ΔΥΝΑΜΗ» στο Περιστέρι.

Αναλυτικά την προκήρυξη με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.