Προκήρυξη 2ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ

Η Ε.Ο.Μ. προκηρύσσει την διοργάνωση του 2ου Σχολείου Προπονητών για το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Προκήρυξη 2ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών μετά το πέρας του 1ου Σχολείου Προπονητών, προκηρύσσει την διοργάνωση του 2ου Σχολείου Προπονητών για το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ).

Το 2ο Σχολείο Προπονητών της Ε.Ο.Μ. απευθύνεται σε Προπονητές, Βοηθούς Προπονητών και Εκπαιδευτές και έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα με σκοπό την ενημέρωση  σχετικά με τεχνικά θέματα του αθλήματος του ΜΜΑ.

Θα δοθεί η επίσημη ύλη της Ε.Ο.Μ. για τα επίπεδα ζωνών, η οποία θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τα σωματεία τόσο για τη διδασκαλία όσο και για την οργάνωση του προπονητικού προγράμματος των τμημάτων όλων των επιπέδων και ηλικιών. Είναι ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει γνώσεις σε κάποιο μαχητικό άθλημα και θέλει να εμβαθύνει στο άθλημα του ΜΜΑ, καθώς θα διδαχθούν τεχνικές πυγμών, λακτισμάτων και παλαισμάτων στις Μικτές Πολεμικές Τέχνες και συνδυασμός αυτών στο έδαφος, την όρθια μάχη και το σύρμα του MMA Ring.

Το 2ο Σχολείο Προπονητών αποτελείται από 3 μέρη (Α’, Β’ και Γ’) τα οποία θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Α’ μέρος: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
  • Β’ μέρος: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
  • Γ’ μέρος: Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες και πληροφορίες αναφέρονται αναλυτικά στη επίσημη προκήρυξη που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Η Αίτηση Συμμετοχής (θα τη βρείτε πατώντας εδώ) θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr) το αργότερο μέχρι τις αναγραφόμενες προθεσμίες για το εκάστοτε μέρος.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!