Συνεχίζεται το Σχολείο Προπονητών της Ε.Ο.Μ. με το Β’ μέρος για την Αθήνα

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών τη διεξαγωγή του Β’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ

Συνεχίζεται το Σχολείο Προπονητών της Ε.Ο.Μ. με το Β’ μέρος για την Αθήνα

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών τη διεξαγωγή του Β’ μέρους του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος, το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. και όλοι οι υποψήφιοι προπονητές, βοηθοί και εκπαιδευτές βρέθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σωματείου μέλους «Α.Σ. Η ΔΥΝΑΜΗ» στο Περιστέρι, όπου ολοκλήρωσαν το 2ο μέρος και για την Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες, μεταξύ αυτών και πολλοί νέοι υποψήφιοι, έδωσαν το παρόν και εκπαιδεύτηκαν στα επόμενα επίπεδα ζωνών της Ε.Ο.Μ. και ανέλυσαν προπονητικά πλάνα και μεθόδους προπόνησης πάνω στο άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Το επίπεδο των πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων συνεχώς αναβαθμίζεται, δημιουργώντας έτσι γερά θεμέλια για τις επόμενες γενιές πρωταθλητών και απλών ασκούμενων.

Τελευταίος σταθμός για το Β’ μέρος, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στο σωματείο «Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 2009» στην πόλη της Καβάλας.

Αναλυτικά την προκήρυξη με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Είμαστε το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ!