Σεμινάριο και Πιστοποίηση Προπονητών από την Ε.Ο.Μ.

Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο & Πιστοποίηση Προπονητών ΜΜΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF).

Σεμινάριο και Πιστοποίηση Προπονητών από την Ε.Ο.Μ.

Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο & Πιστοποίηση Προπονητών ΜΜΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF). Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα διδαχθούν οι βασικές αρχές της προπονητικής από την Dr Μαριδάκη Μαρία και τον κ. Μινωτάκη Μιχαήλ, οι βασικές αρχές Cutman και Hand Wrapping από τον κ. Benedito Paulo και οι κανονισμοί του ΜΜΑ και των Διαιτητών – Κριτών από τον κ. Βάβουρα Κωνσταντίνο.

Το Σεμινάριο Προπονητών δύνανται να το παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Για την συμμετοχή στις Εξετάσεις και την απόκτηση της Πιστοποίησης Προπονητών, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η παρακολούθηση του Σεμιναρίου Διαιτητών-Κριτών (όχι η πιστοποίηση) που είχε διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2021 από την Ε.Ο.Μ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε στην προκήρυξη που θα βρείτε εδώ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα αποστείλετε στο email της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), το αργότερο έως την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.